• 0887 50 16 18
  • Как да поръчам

    

   Уважаеми клиенти,

   Ние предлагаме цялостно обзавеждане по индивидуален проект !

   Изготвяме Вашата оферта до 24 часа, след направена среща в нашият шоурум или на ваш обект.
   За да можем да Ви предоставим оферта, са ни необходими размери и малко информация за желаните изделия. При първа среща с проектант моля дайте максимална информация за стил, цветове, идея или просто желанието което имате и оставете останалото на нас. Можете да заявите среща в шоурумът ни или да Ви посетим на място.

   1.Изберете часовия диапазон в който желаете да бъдете посетени от наш проектант.

   2. В рамките на час ние ще извършим оглед на обектът Ви, който включва запознаване с особеностите на средата, заснемане и взимане на размери. На тази първа среща е важна Вашата насока за желан стил и цветове. За услугата идване на проектант на Ваш обект се заплащат 80 лв. депозит, които се приспадат след подписан договор за поръчка. Вие можете да заявите оглед чрез имейл или по телефона.

   След уточнени размери и стил за Вашето обзавеждане, Вие ще получите офертата си по имейл в рамките на 24 часа.

   След получена оферта ние очакваме Вашето решение!

   При желание от Ваша страна да продължим работа заедно - очакваме аванс от 10 % по офертата, което покрива проектантски такси и потвърждава сериозното Ви намерение да работим заедно.

   След авансирани 10 %  от стойността на офертата, ние Ви предоставяме детаилни чертежи за инсталации, които са Ви необходими в ранен етап от ремонта. По този начин придобивате яснота относно финалното разпределение на мебелите.

   Ако желаете да бъде изготвен проект за вашата Бъдеща кухня, преди договорни отношения, то ние предлагаме опция, при която виждате всички визуализирани детайли и реалния вид на изделието в краен вариант. Преди стартирането му се изисква подробно обсъждане на мебелите с наш проектант, избор на цветове и детайли по разпределението. В този проект се включват всички детайли - вашите цветове на бъдещите мебели, материалите и особенностите на самото помещение ( под, стени и таван). Получавате до четири гледни точки на пространството, в зависимост от големината на помещението и детайлите по него.

   Тази услуга се заплаща 250 лв.(за помещение).Сумата включва един вариант на цялостната визия по подадени от вас цветове и декори, ако желаете корекции, те се заплащат допълнително в зависимост от сложността им.

   За пускане на мебели в производство се изискват допълнителни 60 % от договор и одобрени крайни чертежи и материали.

   Преди монтаж се заплaщат останалите 30 % от крайната сума по договор.
   Вашите нови мебели ще бъдат монтирани :
   До 25 работни дни за ЛПДЧ кухня
   До 35 работни дни за МДФ кухня с камък , принт стъкла
   До 45 работни дни за цялостно обзавеждане

   Уважаеми клиенти,

   моля попитайте за специалните ни предложения според периода в който планирате Вашият ремонт !

    

    

 • Последно разгледани